More  Să stingem “lanterna roşie“

  Baschet1

  În penultima etapă a sezonului regulat, baschetbalistele de la CSM Satu Mare întâlnesc pe teren propriu, azi, de la ora 12.00, “lanterna roşie“ a acestei ediţii, Rapid Bucureşti.

  Aşadar, un meci la îndemâna fetelor pregătite de Adriana Pricop, care vor să încheie ultimul joc de pe teren propriu din sezonul regulat cu o victorie. O victorie care ne asigură primul loc sub linie şi postura de favoriţi în play-out.

  Referitor la lotul CSM-ului, Flavia Ferenczi, principala marcatoare a grupării sătmărene nu s-a antrenat din cauza unei răceli care a ţinut-o înafara parchetului. La ora meciului se va afla pe bancă, dar doar dacă va fi nevoie va fi introdusă în teren, din cele spuse de antrenoarea Adriana Pricop. Nici Valentina Bolba nu şi-a revenit complet după varicelă şi nu va evolua azi. În ceea ce o priveşte pe Livingstone, americanca a intrat din ce în ce mai bine în angrenajul echipei şi va oferi siguranţă sub coş.

  Oficialii partidei de azi, din sala Ecaterina Both, care va începe la ora 12.00, vor fi arbitrii Cosmin Prişcă din Mediaş şi Mihai Szilagyi din Tg. Mureş, iar observator FRB a fost desemnat Marian Oprea din Braşov.

  Programul complet al etapei 25:
  CSM Oradea – SCM Craiova
  CSM Satu Mare – Rapid
  U Cluj Napoca – Danzio Timişoara
  CSU Alba Iulia – Nova Vita Tg. Mureş
  Olimpia Braşov – ICIM Arad
  Phoenix Galaţi – CSBT Alexandria

  Daniel Chiorean

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE