More


  Scrimă / Benjamin Bodo, pe trei la Memorialul Vasile Costa

  =

  În paralel cu proba feminină pe echipe din cadrul Cupei Satu Mare la floretă cadeți, la Sala de Scrimă „Alexandru Csipler” și la sala de sport a Colegiului Național „Ioan Slavici” s-a disputat ieri ediția a șasea a Cupei Satu Mare-Memorial „Vasile Costa” la floretă cadeți masculin individual.
  Dacă proba feminină la individual de sâmbătă a purtat și numele Memorial „Ecaterina Stahl”, proba masculină la individual se numeşte, începând cu 2015, și Memorial „Vasile Costa”.
  La startul concursului individual masculin s-au prezentat 15 sportivi din România și Republica Moldova, după cum urmează: Mark Fogel, Ștefan Chelu, Benjamin Bodo, David Găman, Edwin Pop, Tudor Surducan (toți de la CS Satu Mare), Emanuel Cândescu, Alexandru Pîrva, Dragoș Iamandei, Răzvan Cristian, Silviu Roșu (toți de la CSA Steaua), Mihail Dudchin, Mihail Barbinta, Nichita Saragov, Nicolae Rotaru (toți din Republica Moldova).
  Dintre sătmăreni, Benjamin Bodo a avut cel mai lung parcurs. Acesta a ajuns până în semifinale unde s-a văzut învins clar de Mihai Barbinţa din Republica Moldova. Turneul a fost câştigat de altfel de sportivul din Chişinău după o finală, 15-13 cu Mihai Roşu de la CSA Steaua.
  Tot ieri a avut loc şi concursul pe echipe la floretă feminin. Japonia a luat din nou toate medaliile. Japonia 3 a învins în finala mare Japonia B 32-31. În finala mică, Japonia 1 a învins România 1 cu 35-24. Din echipa României 1 au făcut parte şi sătmărencele Adriana Haidu şi Alexandra Lazin.
  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img