More  Senatorul Varujan Vosganian demisionează din PNL

  varujan

  Senatorul Varujan Vosganian, în cazul căruia Senatul a respins solicitarea Parchetului de încuviinţare a începerii urmăririi penale, a anunţat, vineri după-amiază, că demisionează din PNL. El a transmis, vineri, pe blogul personal, un scurt mesaj addesat conducerii Partidului Naţional Liberal. “Ca un răspuns colegial la solicitările dumneavoastră, primiţi, prin prezenta, demisia mea din noul PNL”, a scris Vosganian.

  Anterior anunţului făcut de Vosganian pe blog, reprezentanţi ai PNL Iaşi au declarat pentru Mediafax că cererea de demisie a senatorului Varujan Vosganian, membru în organizaţia Iaşi a liberalilor, ar urma să fie înregistrată la secretariatul filialei judeţene a PNL Iaşi, cel mai probabil în cursul zilei de vineri. Varujan Vosganian este membru al PNL Iaşi din 2004, când a fost ales prima dată senator pe listele PNL.

  Senatul a respins, joi, solicitarea Parchetului General de încuviinţare a începerii urmăririi penale împotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind înregistrate 71 de voturi “împotrivă”, 56 de voturi “pentru”, 5 voturi fiind anulate. Votul a fost secret, cu bile.

  Într-o scrisoare adresată, vineri dimineaţă, senatorilor liberali şi obţinută de Mediafax, co-preşedintele PNL Alina Gorghiu afirmă că respingerea cererii de încuviinţare a începerii urmăririi penale pentru senatorul Varujan Vosganian nu poate rămâne fără urmări politice şi că îi este greu să accepte ”drumul greşit” ales de o parte dintre senatorii PNL.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE