More  Turneu tare în Republica Moldova

  berei1

  Luptătorii de la CS Satu Mare-Cetate Heracle Ardud au participat la sfârşitul săptămânii trecute la două competiţii importante. Una la Cluj Napoca, unde a avut loc Campionatul Naţional de seniori, şi una la Chişinău, Republica Moldova, în cadrul unui puternic turneu internaţional.

  La Cluj Napoca cei trei tineri luptători sătmăreni s-au aflat la primul lor campionat de seniori. Cel mai bun rezultat a fost reuşit de Ovidiu Lăpuşte (75 kg), care, deşi a luptat accidentat, s-a clasat pe locul cinci. În 5-8 au intrat Mădălin Bulgăr (66 kg) şi Cristian Szabo (80 kg).

  În Moldova, delegaţia sătmăreană a fost mult mai numeroasă, sportivii reuşind să obţină rezultate bune, ducând clubul pe locul doi la finalul competiţiei. Delegaţia a fost condusă de antrenorul Tudor Barbul, dar şi de Damian Răileanu, fost luptător originar din Rep. Moldova, cel care a inclus sătmărenii într-un proiect de anvergură.

  La Chişinău, Raul Zarzu (29 kg) şi Lenard Berei (100 kg) s-au clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. În plus, micul Zarzu a primit titlul de “cel mai tehnic luptător al turneului“. Pe patru s-a clasat Paul Orosz (32 kg), iar pe cinci s-au clasat Andrei Barbul (56 kg), Andrei Buzilă (50 kg) şi Marian Zaha (38 kg).

  De azi, Lenard Berei, alături de antrenorul Tudor Barbul, participă la Oradea, la un stagiu de pregătire de o săptămână. Vicecampionul european de cadeţi se va pregăti alături de proaspătul campion naţional de seniori Attila Tamas şi de adversarul său de la cadeţi, George Tărău.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE