More


  Udrea cere să fie lăsată să părăsească locuinţa

  =

  Elena Udrea a solicitat instanţei supreme să îi permită să îşi părăsească domiciliul pentru a merge la Parlament să se adreseze plenului Camerei Deputaţilor, care va vota o nouă cerere a procurorilor DNA de arestare a deputatei pentru noi acuzaţii în dosarul “Gala Bute”.

  Solicitarea Elenei Udrea, care este de marţi arestată la domiciliu, urmează să fie analizată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sâmbătă dimineaţă. “Este o cerere adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Secţia penală a Înaltei Curţi, prin care doamna Udrea solicită să i se încuviinţeze deplasarea la Parlament pentru ziua de luni”, a declarat avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea.

  Elena Udrea a precizat, vineri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că nu a contestat măsura arestării la domiciliu, iar avocaţii au solicitat judecătorului de la ICCJ să îi permită să meargă luni la Parlament. “Precizez, pentru că văd că se face confuzie. Nu am contestat măsura arestării la domiciliu. Avocaţii au solicitat judecatorului de drepturi şi libertăţi de la ICCJ să îmi permită să merg, luni, la Parlament. Iar cererea se va judeca mâine, înţeleg”, a precizat Udrea.

  Fostul ministru Elena Udrea a fost în arest din seara zilei de 10 februarie, când a fost reţinută de procurorii DNA, în ziua următoare ea fiind arestată prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul “Microsoft”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img