More


  Ultimul test pentru Oli!

  =

  oli

  Olimpia Satu Mare joacă azi de la ora 11 o partidă amicală la Timişoara în compania liderului seriei vest a Ligii a 2-a, ACS Poli. Meciul se va disputa pe stadionul Dan Păltinişanu şi e considerat de antrenorul Tibi Csik ca un ultim test pentru galben-albaştrii înaintea debutului oficial în sezonul 2015 de peste o săptămâbnă de la Râmnicu Vâlcea.

  „Jucăm în sfârşit pe iarbă iar condiţiile vor fi asemănătoare cu cele pe care le vom avea în campionat. Întâlnim cea mai bună echipă din campionat şi consider că jocul de sâmbătă ne va arăta la ce nivel suntem” spune principalul Tibi Csik. Din păcate din lot vor lispi trei piese importante, fundaşul Marius Bălău, mijlocaşul Adrian Sălăgeanu şi vârful Adrian Mărkuş. „Sălăgean e gripat iar Bălău şi Mărkuş sunt în recuperare” a explicat Csik.

  Olimpia aremizat în urmă cu o săptămână la Cluj cu formaţia de liga 1, Universitatea iar rezultatele bune din această perioadă de pregătiri şi evoluţia jucătorilor le dau speranţe fanilor că echipa va ajunge în scurt timp în top în seria vest.

  ACS Poli Timişoara s-a întors din cantonamentul din Antalya iar antrenorul Dan Alexa pare mulţumit atât de achiziţiile făcute de bănăţeni în această iarnă cât şi de rezultatele din amicale.

  În toamnă ACS Poli a învins clar Olimpia în campionat cu 3-0.

  Şi Olimpia II Satu Mare va juca în week end o partidă de verificare, duminică de la ora 14 pe terenul Samobil cu Luceafărul Decebal.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img