More


  Victorie clară la Arad

  =

  10965780_924344554265730_64154255_n

  Olimpia a obţinut ieri o nouă victorie în partidele de verificare. După ce s-au distrat cu Sântandrei, 5-1, şi au trecut apoi şi de Poli Timişoara, 3-1, galben-albaştrii au învins la Arad pe Şoimii Pâncota cu 3-1.

  Mai omogenă și într-o formă sportivă mai bună, Olimpia a câștigat cu 3-1 amicalul în fața „șoimilor”, care încă se caută în special pe faza de construcție și finalizare a jocului.

  Tabela s-a modificat relativ repede, după 12 minute de joc, când Bic a centrat de pe stânga, defensiva gazdelor nu s-a poziționat bine, iar Cădar a marcat la colțul scurt. Restul primei părți a fost destul de echilibrat, cu pîncotanii atacând în gol până în minutul 36. Atunci, Heil l-a faultat în careu pe Dragalina, însă același mijlocaș ofensiv al „alb-negrilor” a șutat peste poartă de la punctul cu var. Înainte de pauză, Rus și Bic l-au remarcat pe Pașcalău, așa că vizitatorii au trebuit să se mulțumească cu avantaj minim.

  Repriza secundă a fost ceva mai animată, cu echipa vizitatoare având mai mult inițiativa la 25-30 de metri de buturile adverse. S-a făcut 0-2 după un contraatac șnur pornit de Bujor, continuat de Feier cu o pasă decisivă către Munteanu, care a înscris în dreapta lui Irimia de la 14 metri. Feier s-a mai jucat cu alte două ocazii importante în careul advers, Irimia fiind de fiecare dată la post. Însă, în minutul 77, veteranul din poarta „șoimilor” a trebuit să se recunoască învins de parabola din lovitură liberă a lui Iuhas: 0-3. Finalul a aparținut clar gazdelor, revitalizate de intrarea lui Bebe Mitu. Fostul mijlocaș al lui Panathinaikos a transformat în gol penalty-ul acordat la căderea lui Bulzan de lângă Burlacu, dar l-a mai și întrebuințat pe Fila cu un șut cu efect de la 15 metri. Meciul s-a încheiat cu un gol anulat pe motiv de offside la Burian.

  La Olimpia a evoluat şi Ciprian Selagea un mijlocaş ofensiv ce a evoluat în toamnă la Rapid şi care pare că a ajuns la o înţelegere cu oficialii grupării sătmărene.

  Au lipsit accidentaţi Sălăgeanu, Bălău şi Mărkuş. După un consult la Oradea celor trei li s-a recomandat o pauză de trei zile…

  Olimpia va juca azi de la ora 12 la Şiria cu formaţia de liga a 3-a, UTA Bătrâna Doamnă iar vineri de la ora 13,30 e programat amicalul cu semifinalista Cupei României, U Cluj Napoca. Meciul se va disputa pe Cluj Arena.

  Formații:
  Pîncota: Pașcalău (46 Irimia) – Maghici (70 Pantea), Lung (46 Suciu), Traore, Siminic (72 Dubeștean) – Gavrilescu (58 Sălăjan), Issa (74 Polgar), Fl. Cuedan (74 Huțanu), Gîlcă (46 Bulzan) – Dragalina (76 D. Mitu) – Voinea (46 Burian).
  Olimpia: Fila – Burlacu, Mureșan (46 Ioniță), Heil, Iuhas – Cădar (46 Rus), Onicaș (46 Schwarzkopf), Villand (46 Micaș), Bic (46 Munteanu) – Selagea (46 Feier), Faur (46 Bujor).(sursa sportarad.ro)

  Florin Muresan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img