More


  Votul Vosganian – o mare greşeală

  =

  Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a postat un mesaj în care afirmă că votul Senatului în cazul Vosganian este o mare greşeală şi inconsecvenţă şi adaugă că “Noua Alianţă Blaga/Gorghiu/ Geoană/Vanghelie” îşi arată priorităţile. “Votul Senatului în cazul Vosganian – o mare greşeală şi inconsecvenţă! Noua Alianţă Blaga/Gorghiu/Geoană/Vanghelie îşi arată priorităţile!”, scrie Ponta pe Twitter.

  Şi preşedintele Klaus Iohannis a scris, joi, pe Facebook, că se aştepta ca Senatul să încuviinţeze cererea de începere a urmăririi penale în cazul senatoului PNL Varujan Vosganian, precizând că votul senatorilor arată că nu s-a înţeles pe deplin necesitatea schimbării. “Mă aşteptam ca Senatul să încuviinţeze cererea DNA de începere a urmăririi penale în cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. Votul senatorilor arată că nu s-a înţeles încă pe deplin necesitatea schimbării pentru care am pledat atât la consultările cu partidele politice parlamentare, cât şi în recentul discurs ţinut în plenul Parlamentului”, a scris, joi, pe Facebook, preşedintele Klaus Iohannis, aflat la Bruxelles, la reuniunea informală a Consiliului European. “În faţa justiţiei, nu există decât o singură măsură: respectul faţă de lege, indiferent de persoană sau funcţie”, a mai scris Iohannis.

  Senatul a respins, joi, solicitarea Parchetului General de încuviinţare a începerii urmăririi penale împotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind înregistrate 71 de voturi “împotrivă”, 56 de voturi “pentru”, 5 voturi fiind anulate. Votul a fost secret, cu bile.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img