A cincea înfrângere consecutivă fără set luatMeciul dintre CSM Satu Mare şi CSM Bucureşti din penultima etapă a sezonului regulat la volei feminin s-a jucat în avans, aseară la sala Ecaterina Both.
Din păcate nu am putut spera nici măcar la un set în faţa unei echipe valoroase şi mult mai experimentată. S-a terminat 3-0 pentru jucătoarele din capitală, la seturi 18-25, 23-25 şi 14-25.
Cu menţiunea că în ultimul set stranierele nu au evoluat deloc în echipa pregătită de Adrian Pricop, mai mult, junioarele au condus la un moment dat pe tabelă, iar setul doi a fost unul echilibrat. Urmeză pe 14 martie un duel cu o altă forţă a Diviziei A 1, CS Alba-Blaj, echipă care a învins în week-end pe CSM Bucureşti cu 3-1. Iar după acest rezultat al grupării sătmărene am înregistrat cea de-a cincea înfrângere consecutivă fără să luăm măcar un set. În ceea ce priveşte play-off-ul, acesta pare, din păcate, din ce în ce mai departe, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat.
Au evoluat pentru CSM Satu Mare în meciul cu formaţia bucureşteană Alexis Mathews, Ivana Zburova, Viktorya Dyetkova, Beata Vaida, Adriana Matei, Alexandra Molnar, Natalia Preda, Alexandra Ciucu, Alexandra Mişca, Angelica Podină şi Daniela Dobre.
A lipsit libero-ul Allison McCurdy care e în continuare accidentată.
Daniel C.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts