More


  Avocata Alinei Bica, adusă la DNA cu mandat

  =

  Avocata fostei şefe a DIICOT Alina Bica, Laura Voicu, a fost adusă cu mandat la DNA, joi, ea spunând că a venit, “se pare”, pentru a fi audiată într-un dosar în care ar fi vizată. Laura Voicu a fost adusă la DNA, de poliţiştii care au pus în executare mandatul, în jurul orei 15.00. Întrebată de jurnalişti în ce dosar a fost citată, ea a răspuns: “Se pare că într-al meu”.

  Laura Voicu este urmărită penal pentru că a atestat ilegal că un bărbat este avocat stagiar în Baroul Bucureşti şi l-a trimis să o reprezinte la DNA, într-un dosar în care fosta vicepreşedintă a Asociaţiei “Tineri Pentru Viitor”, Ioana Deaconu, este arestată preventiv, potrivit unor surse judiciare.

  Avocata fostei şefe a DIICOT Alina Bica a fost adusă cu mandat la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), joi după-amiază, ea spunând că a venit, “se pare”, pentru a fi audiată într-un dosar în care ar fi vizată. Surse judiciare au declarat că procurorii îi vor aduce la cunoştinţă avocatei că este urmărită penal pentru favorizarea făptuitorului şi instigare la infracţiunea de exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi. În acelaşi dosar este urmărit penal şi Niculae Learciu, pentru exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi, au precizat sursele citate.

  Procurorii s-au sesizat joi, din oficiu, în acest caz şi au dispus, la scurt timp, începerea urmăririi penale. Din probele administrate a reieşit că, în jurul orei 11.00, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie s-a prezentat Niculae Learciu, care a prezentat o împuternicire avocaţială prin care avocata Laura Voicu atesta faptul că ea, împreună cu Learciu, sunt avocaţii angajaţi de Georgia Ioana Deaconu, fosta vicepreşedintă a Asociaţiei “Tineri Pentru Viitor”, pentru a o asista şi reprezenta în faţa DNA, în dosarul în care aceasta este arestată preventiv, au mai spus sursele citate.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img