CS Unio, pe podium la MiskolcJudoka de la CS Unio au participat sâmbătă la două competiţii importante, una la Focşani, unde a avut loc Campionatul Naţional Under 16, respectiv la un turneu internaţional de anvergură, la Miskolc, Ungaria.

La Naţionale, Jennifer Czerlau (57 kg) a reuşit cea mai bună clasare, locul cinci, Norbert Domuţa s-a clasat pe şapte la 50 de kg, iar cea de-a treia participantă a delegaţiei sătmărene a fost Atlanta Takacs (48 kg). A făcut deplasarea cu sportivii antrenoarea Doina Czerlau.

La Miskolc, supervizaţi de antrenorul Mihaly Terely au fost prezenţi şapte sportivi, care s-au clasat pe podium, în total fiind prezenţi peste 300 de judoka, la toate categoriile de vârstă şi greutate.

Iată rezultatele: U13: Dominic Stan – locul 1 (38 kg), Sergiu Oprea – locul 1 (49 kg), Matei Teleki – locul 3 (54 kg). – U11: Raul Oprea – locul 1 (55 kg). – U9: Cristi Felber – locul 3 (36 kg), Luca Felber – locul 3 (42 kg), Victoria Teleki – locul 3 (40 kg).

O veste bună venită pe adresa clubului Unio o reprezintă faptul că Dora Kovacs a fost convocată la lotul naţional pentru o pregătire de o lună de zile la Bucureşti, în vederea participării la Campionatul European de sambo, juniori şi tineret, care va avea loc în perioada 6-20 aprilie în Serbia.
Daniel C.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts