More


  Deputatul Theodor Nicolescu, reţinut de DNA

  =

  Deputatul PNL Theodor Nicolescu a fost reţinut de procurorii anticorupţie, joi, în dosarul privind acordarea de despăgubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de milioane de euro, judecătorii de la ICCJ urmând să decidă dacă vor dispune arestarea lui. DNA va cere judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) arestarea lui Theodor Nicolescu.
  Deputatul PNL Theodor Nicolescu a venit la DNA, joi, pentru a fi audiat, după ce Camera Deputaţilor a avizat reţinerea şi arestarea sa, în dosarul privind despăgubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de milioane de euro, el spunând că este pregătit pentru orice decide procurorul.
  Theodor Nicolescu a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în jurul orei 13.00, fiind citat de procurori în dosarul în care este urmărit penal pentru luare de mită şi abuz în serviciu. “Nu comentez în niciun fel procedurile judiciare, decât în faţa instanţei de judecată. În rest, intru cu demnitate şi cu capul sus”, a spus Nicolescu.
  Întrebat dacă el crede că va fi reţinut, Nicolescu a spus: “Nu ştiu, este la latitudinea procurorului. Sunt pregătit pentru orice. Scopul meu final este să obţin achitarea în acest dosar. Toate eventualele neplăceri de pe parcurs fac parte din procedură”.
  Camera Deputaţilor a aprobat miercuri cererea DNA de avizare a reţinerii şi arestării preventive a lui Theodor Nicolescu, în dosarul privind despăgubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de milioane de euro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img