Distracţie maximă şi multă voie bună la Cupa Mărţişorul 2015handbal

A doua ediţie a Cupei Mărţişorul la minihandbal a avut loc sâmbătă la sala de sport a Şcolii Generale Avram Iancu. Organizatorii, CS Atletik Satu Mare au vrut să le sărbătorească prin sport pe doamnele şi domnişoarele din club de ziua lor. Iar distracţia şi voia bună au fost la ele acasă la această competiţie organizată pe două categorii de vârstă.

La minihandbal , 7-9 ani, s-a impus surpriza plăcută a turneului, echipa Olimpus Negreşti care a depăşit în clasament pe Atletik II Satu Mare, VKC Csenger şi Şcoala generală Vasile Lucaciu Carei.

Gazdele de la Atletik Satu Mare s-au revanşat la categoria 10-12 ani . Fetele pregătite de Bianca Mazilu, Albi Kibedi şi Adi Merlă au terminat pe primul loc . Olimpus Negreşti a fost pe locul doi, Şcoala generală Foieni pe trei şi Şcoala generală Pişcolt pe patru. “Le mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături şi le mulţumim doamnelor şi domnişoarelor care ne ajută la club şi celor care au venit la turneu ca să sărbătorim împreună“, a spus fosta jucătoare de la Autonova Satu Mare, Bianca Mazilu, acum antrenoare la Atletik .

De asemenea antrenorii Adi Merlă şi Albi Kibedi le-au mulţumit sponsorilor, DJST Satu Mare, CBA Nord Vest şi oamenilor iubitori de handbal care au dat o mână de ajutor la buna desfăşurare a competiţiei.

“La mulţi ani doamnelor şi domnişoarelor şi sper să mai sărbătorim împreună mărţişorul în fiecare an cu astfel de competiţii” a punctate Albi Kibedi.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts