Drum lung la ConstanţaLuptătorii de la CS Satu Mare-Heracle Cetate Ardud au pornit joi noaptea spre Constanţa unde are loc etapa de calificare din cadrul Campionatului Naţional de cadeţi.

Chiar dacă unii dintre sătmăreni au probleme medicale, vor face deplasarea, în caz contrar nu se vor califica la finală.

Vor intra pe saltea Marian Zaha (39 kg), Marius Bulgăr (42 kg), Andrei Buzilă şi Gheorghe Dângă la 50 kg, respectiv Peter Peck (63 kg).

Iar Lenard Berei, Sabinel Lobonţ, Gerhard Diczik şi Luca Bud au probleme de sănătate dar se vor prezenta la Constanţa. Tot acolo va avea loc şi finala în luna mai, deşi iniţial în calendarul FRL finala a fost programată la Satu Mare.

Probabil conducerea FRL a considerat că CS-Heracle Cetate are sportivi care la majoritatea categoriilor de greutate pot deveni campioni şi au decis să schimbe locaţia.

Iar o altă delegaţie de sportivi va pleca în Ungaria la Szambathely pentru a viziona cel mai puternic turneu de la începutul acestui an, un turneu de seniori cu participanţi din peste 30 de ţări inclusiv SUA sau Japonia.
Daniel C.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts