Echipa de volei a retrogradat!volei51

Aflată în premieră în elita voleiului feminin din România, echipa pregătită de Adrian Pricop a retrogradat din păcate în Liga a II-a. Rămasă fără străine pe final de sezon, junioarele foarte ambiţioase de la CSM, nu au reuşit din păcate, să salveze echipa de la retrogradare.

Încă o dată managementul defectuos al conducerii clubului, care se laudă că e cea mai profesionistă din istorie a dus la năruirea unui vis frumos de a juca şi de la toamnă în prima ligă. După ce a terminat sezonul regulat pe locul 9, CSM-ul s-a duelat în play-out cu ultima clasată, Universitatea Cluj.

Cu un lot mai experimentat şi cu mult noroc, clujencele au reuşit să câştige cu 3-1 la general şi să rămână, neaşteptat, în prima divizie. În meciul de ieri, pe care elevele lui Pricop ar fi trebuit să îl câştige pentru a aduce decisivul la Satu Mare, fetele noastre au dat totul, dar au pierdut cu 3-2, pe seturi 25-21, 16-25, 25-20, 23-25 şi 15-9 în setul decisiv.

Lăsat singur la Cluj, Adrian Pricop a fost sabotat de echipa gazdă care a încercat orice tertip pentru a destabiliza tinerele noastre jucătoare.

Le îmbrăţişăm şi ne scoatem pălăria în faţa acestor fete minunate care au dat totul şi au încercat să scape echipa de la revenirea în eşalonul doi: Beata Vaida, Adriana Matei, Natalia Preda, Angelica Podină, Alexandra Mişca, Alexandra Molnar, Daiana Adamcsik, Andreea Maxim, Daniela Dobre şi Alexandra Ciucu.
Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts