More


  Eugen Teodorovici va fi ministru al Finanţelor

  =

  eugen-teodorici

  Eugen Teodorovici va fi ministru al Finanţelor, iar funcţia acestuia de ministru al Fondurilor Europene va fi preluată de Marius Nica, până în prezent secretar general al Ministerului Muncii, a anunţat premierul Victor Ponta, precizând că propunerile au fost acceptate de preşedintele Klaus Iohannis.

  Postul de ministru al Finanţelor este vacant după ce Darius Vâlcov, cercetar de DNA pentru fapte de trafic de influenţă, a demisionat, postul fiind preluat, în urmă cu o săptămână, cu titlu de interimat, de către premierul Ponta.
  Ponta declarase că are trei variante de posibili miniştri, dar că nu ştie cine vrea să fie “kamikaze” la conducerea Finanţelor.
  Administraţia Prezidenţială a anunţat că Eugen Teodorovici şi Marius Nica vor depune, luni dimineaţă, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură în calitate de miniştri ai Finanţelor, respectiv Fondurilor Europene. În comunicatul de presă transmis de Administraţia Prezidenţială se precizează că preşedintele Klaus Iohannis şi prim-ministrul Victor Ponta au convenit în cursul unei întrevederi la Palatul Cotroceni asupra desemnării noului ministru de Finanţe în persoana lui Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene. “Luni, 30 martie, la ora 10.00, cei doi miniştri vor depune jurământul la Palatul Cotroceni”, menţionează sursa citată.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img