Goluri multe la revenirea pe sinteticrania

Odată cu venirea primăverii, Campionatul de minifotbal de la Rania a revenit în actualitate. Prima etapă a returului s-a desfăşurat luni seara la cocheta bază, etapă care a programat şi primul derby. Roş-albaştrii au întâlnit Studeţii, prima echipă reuşind să se impună cu 9-4, după un meci deschis oricărui rezultat.

Scorurile etapei s-aunînregistrat în partidele Fortuna – Sentierri, 0-13, învingătoarea având cel mai bun golaveraj al acestei ediţii, şi No Name – Young Boys FBB 1-15. Lider rămân “steliştii“ la cinci lungimi distanţă de Sentierri şi la şase de FBB. Şi echipa Nord Vest TV îşi depune candidatura la un loc pe podium, însă colegii noştri nu au evoluat în această etapă. Aşadar, goluri multe marcate în prima etapă din retur, semn că fotbaliştii au aşteptat să se dezmorţească după o iarnă care i-a ţinut pe mulţi departe de sinteticul de la Rania.

Se anunţă o bătălie încinsă, mai ales că acum, faţa de sezoanele trecute, trei echipe se califica mai departe în competiţii zonale sau naţionale.

Rezultate şi marcatori
Oli 2011 – Oasu’ 3-8
Chivari 2, Prodan/ Boje F. 2, Boje V. 5, Surd
Fortuna – Sentierri 0-13
– / Pura 2, Farcău 2, Ionescu 4, Ţoca 2, Ban, Lihet 2
No Name – Young Boys FBB 1-15
Sabău/ Matei 5, Nemeti, Bumb 6, Nagy 3
Ros-Albaştrii – Studenţii 9-4
Homorozan 3, Ilban, Marinaş 3, Vădan, Pop / Moza, Merce 2, Maxim
Maistorul – Frăţia 1-6
Ardelean/ Dumitrescu, Satmari 2, Macovei 3

Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts