Greu fără aportul suporterilorVolei2

Meciul trei din play-out-ul Diviziei A 1 la volei feminine dintre U Cluj si CSM Satu Mare s-a incheiat ieri cu victoria gazdelor, scor 3-0, iar acum conduc cu 2-1 la general. Elevele lui Adrian Pricop au pierdut clar primele doua seturi, 11-25 si 14-25, l-a cedat foarte greu pe cel de-al treilea, 26-28, dupa ce satmarencele au condus cu 23-20.

Din pacate, gazdele de la Cluj nu au fost atat de ospitaliere cum se spune in Ardeal. Desi initial, ieri de la ora 11.00, echipa satmareana a avut programat un antrenament de acomodare, fetele noastre nu au putut intra in sala Horea Demian din cauza unui turneu in plina desfasurare. In plus, oamenii de ordine au confiscat vuvuzelele si tobele suporterilor satmareni care au venit in numar mare la Cluj.

Practic, echipa din Cluj a avut “grija“ ca CSM-ul sa aiba de suferit din aceasta deplasare. Meciul patru, pe care voleibalistele noastre il joaca astazi de la ora 12.00, tot la Cluj speram sa coincida cu o victorie satmareana, ceea ce ar insemna ca decisivul se va juca la Satu Mare, in cazul in care la general scorul devine 2-2.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts