Greu fără mercenare!volei

În Sala „Timotei Cipariu” Volei Alba-Blaj a câștigat facil, scor 3-0 (25-10, 25-7, 25-9), confruntarea cu CSM Satu Mare, contând pentru ultima rundă a sezonului regulat.

A fost un simplu antrenament cu public pentru gazde, înaintea meciurilor de foc din semifinale, cu CSM București, partida durând mai puțin de o oră, chiar dacă Darko Zakoc n-a folosit deloc trei jucătoare de bază: Nemțanu, Djerisilo și Radulovic.

Din păcate pentru trupa lui Adi Pricop tot scandalul iscat săptămana trecută cu acuzațiile la adresa stranierelor nu avea cum să nu lase urme. Fără mercenarele Zburova și Dyetkova și cu americancele Mattews și Mc Curdy plecate acasă (speriate probabil de războiul din Ucraina), echipa noastră n-a contat niciun moment. Câștigarea a măcar un set a fost o utopie în condițiile în care junioarele noastre au făcut 26 de puncte în tot meciul! Cu a 6-a înfrîngere consecutivă CSM –ul a ajuns în play out și sincer vorbind are șansa mielului înainte de Paște de a mai rămîne în Divizia A1.

CSM Satu Mare va juca în play out cu U Cluj Napoca. Interesant e că clujencele au obținut singura victorie din sezonul regulat tocmai împotriva echipei noastre. La care atunci “mercenarel” nu erau numai cu gândul la bani!
Cu a 7-a victorie consecutivă, Volei Alba-Blaj a terminat pe locul secund, cu 55 de puncte, 18 victorii şi 4 eşecuri, sezonul regulat în Divizia A1 la volei feminin. Acum în față stau semifinalele, împotriva rivalei CSM București, la fel în precedentele două sezoane, oponenta Blajului în cursa spre medalii.

Știința Bacău a câștigat sezonul regulat și va juca cu CSM Târgoviște în semifinale. CSM Lugoj a pierdut, 1-3 cu Târgoviște dar a prins in extremis locul opt.
Florin Mureșan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts