Intrare gratuită la Olimpia – Metalul Reşiţa pentru doamne şi domnişoare!oli

De Ziua Femeii, Olimpia le oferă acces gratuit doamnelor şi domnişoarelor la meciul „galben-albaştrilor“ cu Metalul Reşiţa. În plus oficalii grupării fanion vor oferi flori tuturor spectatoarelor ce vor veni la stadion Partida se va disputa sâmbătă, 7 martie, de la ora 11.00, pe stadionul „Olimpia“ din Satu Mare, în etapa a 18-a a Ligii 2.
„Aşteptăm cât mai mulţi spectatori la stadion , ne aşteaptă un meci greu cu un adversar care a ajuns la un singur punct de lider. Le mulţumim fanilor care au fost alături de echipă şi la Vâlcea, prezenţa lor e foarte importantă pentru băieţi la fiecare meci. Să sperăm că vor veni sâmbătă şi multe doamne şi domnişoare la stadion, de ziua lor le pregătim câteva surprize” spune preşedintele FC Olimpia, Dan Băbuţ.
În primul meci oficial pe 2015 în Liga a II-a, Olimpia a remizat în deplasare , 2-2 cu CSM Râmnicu Vâlcea, după ce gazdele au deschis scorul dintr-o poziţie clară de offside.
Înaintea etapei de sâmbătă Olimpia ocupă locul şase în seria Vest a Ligii a 2-a cu 20 puncte în vreme ce Metalul Reşiţa e pe doi cu 32 puncte.
Altfel de ieri au revenit la antrenament Sălăgeanu şi Bălău, ambii refăcuţi după problemele medicale avute în ultima perioadă. Din păcate situaţia lui Adrian Mărkuş e departe de a se rezolva. Acesta a efecuat ieri un nou control RMN la tendon şi aşteaptă acum verdictul medicilor !
Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts