Istvan Kovacs şi Ovidiu Mazilu se şcolesc la BucureştiAvând în vedere că Liga 1 nu programează nici un meci în acest week-end, pentru că naţionala joacă în cadrul preliminariilor C.E. 2016 cu Feroe, arbitrii FIFA dar şi cei din primul eşalon au fost invitaţi luni şi marţi la o şedinţă de analiză la Bucureşti.
Printre aceştia nu puteau lipsi careianul ecuson FIFA Istvan Kovacs, respectiv sătmăreanul Ovidiu Florin Mazilu, care în ultimele săptămâni a fost delegat ca adiţional sau rezervă în primul eşalon.
În capitală, arbitrii vor participa la diferite şedinţe de analiză a ceea ce s-a petrecut până acum în 2015, dar şi alte discuţii sau informări despre această activitate.
Fiind tot mai des în prim-plan, Ovidiu Mazilu este foarte încrezător că în scurt timp va oficia o partidă din Liga 1, dar ca şi central. Mazilu a fluierat în aprilie 2013 Ceahlăul Piatra Neamţ – Universitatea Cluj, singurul său meci ca şi central, venind din postură de rezervă după ce Cristian Balaj s-a accidentat înainte de startul partidei.
Daniel C.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts