La turneul pentru evitarea retrogradăriiBaschet1

Ieşită pe uşa din dos după prima fază a play-out-ului, echipa de baschet de la CSM Satu Mare va participa în week-end la turneul pentru evitarea retrogradării care va avea loc la Bucureşti.

Astfel, la Arena de Baschet din capitală se vor întâlni CSM Satu Mare, Rapid, SCM Craiova şi CSM Oradea. Se va juca în sistem turneu, adică fiecare cu fiecare, ultimele două urmând, teoretic, să retrogradeze. Partidele de vineri şi sâmbătă se vor disputa cu începere de la ora 15.30 şi respectiv 17.45, iar duminică de la ora 12.00, respectiv 14.15. Ordinea jocurilor va fi stabilită de CCCLT, prin tragere la sorţi, astăzi de la ora 16.00, la sediul FR Baschet.

Un lucru e sigur, e cel mai ruşinos rezultat pentru baschetul sătmărean în ultimii şapte ani. Delegaţia sătmăreană va pleca în această dimineaţă spre Bucureşti, doar Adriana Pricop fiind în dilemă în ceea ce priveşte această deplasare. Antrenoare la junioarele LPS-ului, Adriana Pricop trebuie să se împartă între acest turneu pentru evitarea retrogradării la senioare şi turneul de junioare care are loc tot în week-end la Reghin.

Alături de senioarele Eniko Laza, Flavia Ferenczi, Renata Szmutku, Luminiţa Manta, Andrea Pop, Bianca Voica, Khelsey Levington, Diana Moraru şi probabil Adriana Pricop, va face deplasarea şi junioara Anamaria Kadar.

După acest turneu al retrogradării, luni la ora 11.00, conducerea clubului a programat o conferinţă de presă în care se va vorbi despre ceea ce s-a întâmplat în acest sezon dezastruos al baschetului sătmărean. Referitor la jucătoare, acestea vor intra în vacanţă, cu o pauză lungă până în septembrie.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts