Liga a IV-a de elită se reia pe 22 martie!Biroul executiv al AJF a decis în şedinţa de ieri ca returul Ligii a 4-a să înceapă pe 22 martie. De asemenea şi seria careiană a Ligii a 4-a se va relua în acelaşi week-end, 22-23 martie.
În rest prima etapă din 2015 în seria A a ligii a 4-a precum şi în liga a 5-a se va juca pe 29 martie.
Vicepreşedintele AJF, Pataki Zoltan a anunţat că în funcţie de starea terenurilor şi de prognoza meteo pot să mai apară unele modificări în program la liga a 4 a elite.
Legat de situaţia juniorilor, oficialul de la AJF a amintit că sunt consideraţi „cadeţi” jucătorii născuţi în 1992 şi mai tineri şi „juniori” jucătorii născuţi în 1995 şi mai tineri.
Tot în şedinţa de ieri s-a decis înfiinţarea Comisiei juridice şi a Comisiei medicale . De asemenea din Comisia de prevenire a violenţei în sport vor face parte la AJF, managerul echipei Someşul Oar, Maiorciac Zsolt, managerul AS Olimpia Căuaş, Florin Mulcuţan precum şi un reprezentant al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare.
Trei ani fără
„Lo Belo” Sălăjan
Au trecut deja trei ani de când fostul arbitru sătmărean, Leontin Sălăjan ne-a părăsit . Lumea fotbalului sătmărean e mult mai săracă fără el. A trăit pentru fotbal , l-a îndrăgit şi l-a practicat până-n ultima clipă a vieţii. Prea repede a plecat dintre noi şi a lăsat un gol imens în corpul observatorilor AJF…”Lo Belo”, vei rămâne mereu în sufletele noastre ca „cel mai mare observator din Giungi”, de la… „cel mai mare ziarist de pe strada mea”!
Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts