Luca Tătar, vedeta CSM-ului la Memorialul “Schier Herman” de la Oradea 

INOT

CSM Satu Mare a participat la sfârşitul săptămânii trecute la a 6-a ediţie a Memorialului “Schier Herman” de la Oradea. Competiţia rezervată categoriilor de la U8 până la U 15 a adus delegaţiei noastre cinci medalii. De departe vedeta sătmărenilor a fost Luca Tătar, acesta cucerind patru din cele medalii pentru CSM.
În total echipa sătmăreană a obţinut 5 medalii si 5 locuri 4-6, astfel:
– Luca Tătar a câstigat medalia de aur la proba de 50 m liber, medalia de bronz la proba de 50 m spate, medalia de argint la proba de 50 m spate si medalia de argint la proba de 50 m fluture;
– Cătălin Moşneguţu a câştigat medalia de bronz la proba de 50 m spate şi locul 5 la proba de 100 m liber;
– Princz Lara născută în 2008 a concurat cu sportivi născuţi în 2007 şi a ocupat locul 6 la proba de 50 m liber;
– Zalan Szelmenczi s-a clasat pe locul 5 la proba de 50 m bras;
Komiati Oana a obţinut locul 6 la probele de 50 m spate si 50 m fluture.
Pentru CSM Satu Mare au participat inotatorii Moşnegutu Cătălin, Pop Ariana, Tătar Luca, Szelmenczi Zalan, Mihalku Adam, Pop Matei, Şimon Luca, Riedl –Serli Tibor, Soponar Darius, Gătina Alexandra, Beliga Andra, Grigoriu Alexandra, Chifor Maria, Dărăban Miruna, Komiati Oana, David Bianca, Stăncioiu Blanca, Princz Lara şi Grigoriu Filip.Antrenor Silviu Pop.
Între 21-22.03.2015 se va desfasura la Baia Mare etapa regională copii 10 – 11 ani, etapa pentru calificarea la Campionatul national din vara, la care CSM Satu Mare va fi prezent cu 6 sportivi.
Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts