More


  Marian Vanghelie, agent de campanie pentru Elena Băsescu

  - Advertisement -

  marian-vanghelie-catre-sebastian-ghita-ba-iti-rup-o-mana-si-te-bat-cu-ea-ba-135759-1

  Marian Vanghelie a contribuit la campania electorală pentru europarlamentare a Elenei Băsescu, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, se arată în încheierea ÎCCJ privind decizia de arestare a fostului primar de la Sectorul 5.

  Informaţia a fost prezentată de Alessandra Stoicescu, în ediţia de joi a emisiunii “100 de minute”, care citează un articol publicat de Libertatea. “În primăvara anului 2014, inculpatul (Marian Vanghelie – n.r.) i-a cerut (lui Marin Dumitru, denunțător – n.r.) să strângă 10.000 de semnături pentru candidatura la alegerile europarlamentare a Elenei Băsescu, banii necesari acestei activităţi fiind scăzuţi din comisionul ce-i era cerut, exemplificând că despre aceasta cunosc Apreutesei Viorel, Glăvan Costel şi alţi angajaţi, suma plătită pentru cele 9.000 semnături strânse fiind de câte 15 lei/ semnătură”, se arată în încheierea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Elena Băsescu neagă faptul că l-ar cunoaşte pe Marian Vanghelie şi arată că nu a cerut nimănui să strângă semnături contra-cost.

  Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, în 14 martie, arestarea preventivă a primarului Marian Vanghelie şi a vărului său, Mircea-Sorin Niculae, asociat şi administrator al mai multor societăţi comerciale. Pentru ceilalţi trei inculpaţi din dosar, respectiv şoferul lui Vanghelie, Adrian Murgoci, directoarea Economat Sector 5, Laura Ciocan, şi soţul acesteia, Sorin Ciocan, s-a dispus cercetarea sub control judiciar.

  Măsurile preventive luate în cazul primarului Marian Vanghelie şi a celorlalţi patru inculpaţi nu sunt definitive şi au fost contestate tot la instanţa supremă, care urmează să le discute în 26 martie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img