Mărkuş a revenit la antrenamenteMARKUS

Adus în această iarnă la FC Olimpia Satu Mare pentru a-l înlocui pe Alexandru Boştină, atacantul Adrian Mărkuş nu a apucat să debuteze pentru gruparea fanion a judeţului din cauza unor probleme la tendon.

După ce a efectuat un control RMN şi a efectuat săptămâna trecută un program de recuperare, Mărkuş pare refăcut complet şi de ieri a revenit la antrenamente alături de “galben-albaştri“.

„Mărkuş se antrenează cu echipa şi sperăm încet să intre şi la joc. În schimb avem acum probleme cu fundaşul Florin Mureşan care s-a ales cu capul spart la finalul meciului cu Reşiţa, iar Burlacu nu e încă refăcut”, spune antrenorul Tibi Csik.

Olimpia va juca sâmbătă la Oradea cu FC Bihor iar ambele echipe vor avea câte un jucător în stare de suspendare. Galben-albaştrii pe Mihai Onicaş iar bihorenii pe Florin Pop. Onicaş a văzut sâmbătă al patrulea galben în acest sezon iar Florin Pop a fost eliminat în partida cu Poli Timişoara.

Legat de duelul cu FC Bihor interesant e că în lotul Olimpiei regăsim opt jucători care au evoluat în carieră la echipe din Oradea ori sunt născuţi în judeţul Bihor. E vorba de Anca Trip, Muntean, Iuhas, Bic, Schwarzkopf, Micaş, Selagea şi Mărkuş.
Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts