Mihaela Faur şi Dora Kovacs, vicecampioane pentru Unio 

judo

În week-end la Baia Mare s-au desfăşurat finalele Campionatului Naţional de judo Under 21. Printre mulţimea de sportivi care au concurat pe tatami s-au aflat şi cinci de la CS Unio Satu Mare. Două medalii au cucerit sportivii pregătiţi de Mihaly Terely şi Doina Czerlau prin Dora Kovacs şi Mihaela Faur.
Dora Kovacs a concurat la 70 de kg, iar până în finală a trecut de două judoka din Craiova prin ippon, dar a pierdut în ultimul act din neatenţie. În avantaj cu 30 de secunde înainte de final clujeanca a profitat de lipsa de concentrare a sportivei noastre şi a întors rezultatul.
Tot vicecampioană naţională a ieşit şi Mihaela Faur la 78 de kg. Mihaela a învins o sportivă din Roman, apoi una din Craiova, dar în finală o băimăreancă a câştigat prin yuko. Ambele combatante de la CS Unio au avut zece sportive la categoria lor de greutate.
35 de sportivi au fost înscrişi la 66 de kg, acolo unde Albert Troba s-a clasat pe şapte. Mercedes Czerlau (57 kg) şi Florin Faur (90 kg) au terminat concursul pe locul opt.
După aceste campionate naţionale, pentru judoka de la CS Unio urmează finala Campionatului Național Under 16 programat la sfârșit de săptămână în Focșani.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts