Mişcări de trupe în fotbalul sătmăreanmilu-petric

Pauza competiţională destul de lungă a făcut ca multe dintre echipele din Liga a IV-a Elite să se reorganizeze, să se întărească sau, dimpotrivă, să rămână fără bani, antrenori sau jucători de bază.

Liderul Someşul Oar a rămas fără antrenorul Alexandru Botoş şi câţiva jucători de bază care au plecat în străinătate sau la Olimpia, dar la echipă a revenit Raul Silaghi care a jucat în Ungaria la Mandok. În week-end elevii lui Istvan Nagy au jucat un amical la Carei cu Victoria, liderul câştigând cu 3-0, golurile fiind marcate în primele 15 minute ale întâlnirii.

Vice-liderul Olimpia II a pierdut amicalul din week-end de la Beltiug cu 2-0, iar în această săptămână vor continua antrenamentele, iar sâmbătă elevii lui Bolba şi Popa vor juca un amical de la ora 15.00 pe Samobil cu Voinţa Doba.

Luceafărul Decebal a rămas din câte se pare fără jucători. Cel puţin aşa spune antrenorul Cosmin Iuhas, jucătorul Olimpiei rămânând însă ferm, mai ales că şi-a trasat un obiectiv îndrăzneţ. Luceafărul din Decebal este echipa care visează să câştige campionatul şi Cupa.

La Oraşu Nou, după plecarea antrenorului Dacian Nastai, locul său a fost luat de Lucian Homorozan. Şi la Talna au avut loc mişcări de trupe, Schmuczer a plecat la muncă în Anglia, Mihai Pop în SUA, iar Patric Pop s-a întors la Olimpia II. Lucian Homorozan şi conducerea echipei sunt în tratative cu jucătorii negreşteni Flaviu Goja, Marius Cuha şi Lucian Pop, dar şi cu un antrenor secund. Acesta ar putea fi chiar fundaşul Olimpiei Florin Mureşan. Talna va juca joi un amical la Oraşu Nou cu echipa din Decebal, iar sâmbătă cu şvabii din Cămin.

Recolta Dorolţ se bazează în continuare pe jucători experimentaţi, iar Attila Mandi, fotbalist de bază la echipă din Dorolţ ne-a declarat că la echipa a sosit atacantul Ciprian Rebegea, după aventura din Ungaria şi că lotul este unul foarte valoros.

Schwaben Cămin va începe returul, din câte se pare cu mulţi juniori. Conducerea a decis întinerirea lotului şi creditarea juniorilor de perspectivă pentru un proiect de viitor. Chiar dacă rezultatele din teren nu vor fi cele aşteptate ca şi până acum la Cămin, este o provocare la care şvabii au răspuns pozitiv.

La Doba, familia “best“ condusă de tăticul Sorin Ionescu s-a reunit cu multă voinţă, însă fără noutăţi şi transferuri spectaculoase. Ionescu ne-a spus că e destul de greu cu bugetul, dar că echipa a rămas aceeaşi, ca o familie unită şi cu dorinţa de a juca un fotbal cât mai spectaculos.

Viitorul sună destul de trist la Vetiş. Antrenorul-jucător Dorin Ţuţuraş a părăsit echipa, la fel şi câţiva jucători de bază. Se vorbeşte că Manu Mureşan va rămâne să conducă echipa din teren, o echipă care va avea în componenţă jucători tineri.

Am lăsat la final Turul Micula, ocupanta locului zece, pentru a vă relata mai multe aspecte interesante. Faptul că Milu Petric (foto) a revenit la echipă nu este o noutate, iar un campionat fără carismaticul Milu Petric parcă nu mai are acelaşi farmec. Şi, cum ne-a obişnuit, antrenorul nu a venit cu mâna goală, reuşind în scurt timp să perfecteze multe transferuri de marcă, de la echipe de top din fotbalul judeţean. Azi este programat un antrenament al echipei unde vom afla mai multe detalii despre noii veniţi. Nu mai puţin de şapte jucători noi va avea Turul în acest retur din elită, o echipă care va pune probleme, mai ales pe teren propriu, unor echipe din vârful clasamentului.

Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts