Natalia Preda, remarcata meciului cu U Clujvolei

Nu doar victoria mare de marţi cu U Cluj a însemnat un motiv de bucurie pentru antrenorul Adrian Pricop, ci şi declaraţiile făcute de oficialul delegat la acest meci, nimeni altul decât reprezentantul Colegiului Antrenorilor din cadrul FRV, Petrică Stancu. Acesta a spus imediat după meci că remarcata lui din dubla cu U Cluj este ridicătoarea Natalia Preda, în care vede o posibilă viitoare jucătoare de echipă naţională.

La doar 16 ani, Natalia Preda a arătat maturitate în joc şi a contribuit decisiv prin evoluţia ei solidă la un succes important în play-out. “Mă bucură aprecierile domnului Petrică Stancu, care a cucerit Campionatele Universitare în SUA, acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa fetelor, remarcând evoluţia Nataliei. Acesta a spus că oricare dintre componentele CSM-ului poate evolua în prima ligă“, a spus Adrian Pricop.

Referitor la meciurile viitoare, gruparea sătmăreană va evolua duminică şi luni la Cluj, în continuarea duelurilor din play-out. Atmosfera la echipă este una foarte bună, iar fetele, alături de antrenor îşi doresc cu orice preţ să rămână în Liga Naţională.

Le ţinem pumnii fetelor şi sperăm ca de la toamnă echipa să evolueze tot în primul eşalon al voleiului feminin din România.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts