Olimpia II – egal la Dorolţ, Oraşu Nou urcă pe doi!madaras

În week-end s-a reluat liga a 4-a de elită cu patru partide din prima etapă a returului. Olimpia II a remizat doar, 1-1 cu Recolta Dorolţ, iar Talna din Oraşu Nou a profitat şi a urcat pe doi în clasament. După un meci frumos, Talna s-a impus la Mădăras, 4-1 în faţa Cetăţii din Ardud. Un meci cu două eliminări, cu un gol de generic reuşit de Goja de la Oraşu Nou şi cu un teren, din păcate, departe de pretenţiile elitei. Şi cu veteranul de 51 de ani Rică Pteancu titular la Cetate Ardud. La Talna Oraşu Nou a debutat cu dreptul Lucian Homorozan în calitate dublă de antrenor-jucător!

Homorozan a deschis scorul în minutul 9 cu un şut din întoarcere, iar în minutul 15, Ghiriti, trecut şi el pe la Olimpia a majorat avantajul celor de la Oraşu Nou, cu un şut pe lângă portarul Pteancu. Sas a readus în joc Cetate în minutul 33. Timp de aproape 50 de minute Talna a trăit periculos, bara lui Sas şi ocaziile monumentale ale lui Popescu şi Blaga puteau duce echipa gazdă în avantaj. Dar în minutul 80, acelaşi Ghiriti şi negreşteanul Goja cu un şut de Liga Campionilor au adus victoria celor de la Oraşu Nou. Doba bate Beltiugul, iar Oarul îşi măreşte avantajul în fruntea clasamentului după victoria cu Unirea Tăşnad. Rezultatele înregistrate:

Voinţa Doba – Ştiinţa Beltiug 2-1
FC Olimpia II Satu Mare – Recolta Dorolţ 1-1
Someşul Oar – Unirea 08 Tăşnad 2-0
AS CS Cetate Ardud – Talna Oraşu Nou 1-4
Cetate: Pteancu – Gardoş, C. Anton, Lakatos, Bonea, Blaga, Iodi, Baciu, A. Popescu, Sas, Chiş. Rezerve – Dan, Grecica, Babos, G. Popescu, Maxim, Lukacs, I. Anton.
Talna: Rus – Pop, Schumczer, Ghiriti, Homorozan, Marton, Cuha, S. Erdei, Goja, M. Erdei, Istvanfi. Rezerve – Şofran, Cseh, Bute, Kovacs, A. Erdei, Cozma, Neamţ.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts