Olimpia II şi Talna se încurcă, Oarul lider detaşatoar1

Etapa a 15-a a Ligii a IV-a Elite a adus câteva rezultate surpriză. Olimpia II pierde surprinzător la Beltiug, 2-3, cu Ştiinţa după ce a avut 2-0 (!), iar Talna Oraşu Nou a remizat, 2-2 la Micula. De aceste rezultate a profitat Someşul Oar, care a învins în derby-ul cu Recolta Dorolţ, 2-1, iar Luceafărul a urcat pe doi după victoria clară din întâlnirea cu Vetişul, 7-1.

Unirea Tăşnad s-a impus cu 3-0 în faţa celor de la Sportul Botiz, iar Doba a pierdut, 2-1 la şvabii din Cămin după ce a ratat şi o lovitură de la 11m.

La Micula, Turul a deschis scorul cu Talna Oraşu Nou dar apoi oaspeţii au revenit şi au preluat conducerea cu 2-1 unul dintre goluri fiind marcat de Ghiriti de la mijlocul terenului. În ultimele minute veteranul Sorin Pătcaş a egalat pentru un 2-2 spectaculos.

Someşul Oar, chiar dacă n-a strălucit s-a impus 2-1 la Dorolţ. Iar beteranul de 40 de ani, Janos Kirner a fost omul meciului. Acesta a deschis scorul pentru Oar şi a mai avut o bară. Mandi la al doilea autogol din acest an a făcut 2-0 pentru campioni în minutul 75 pentru ca Recolta să înscrie în minutul 77 pentru 1-2.

Oarul are acum 11 puncte avans şi pare scăpată în câştigătoarea primei ediţii a Ligii a IV-a Elite. Iată rezultatele complete:
Schwaben K. Cămin – Voinţa Doba 2-1
Unirea Tășnad – Sportul Botiz 3-0
Viitorul Vetiş – Luceafărul Decebal 1-7
Ştiinţa Beltiug – FC Olimpia Satu Mare II 3-2
Recolta Dorolţ – Someșul Oar 1-2
Turul Micula – Talna Orașu Nou 2-2
AS CS Cetate 2010 Ardud a stat

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts