More


  Ponta spune că mai are de discutat cu colegii privind modificarea Statutului PSD

  =

  Biroul Permanent Naţional al PSD nu a discutat modificări la Statutul partidului, ce ar trebui aprobate la Consiliu Naţional, liderul PSD Victor Ponta arătând că şi el mai are de discutat cu colegii privind interdicţia de ocupare a unor funcţii numite de către persoane aflate în diferite faze penale. Social-democraţii care au luat parte, luni, la şedinţa BPN au declarat că nu au fost discutate şi modificările la Statut, care urmează a fi aprobate la apropiatul Consiliu Naţional şi despre care preşedintele PSD afirmase că vor fi aplicate imediat după aprobare.

  Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că BPN a aprobat programul Consiliului Naţional, care va avea loc vineri şi sâmbătă, şi a înregistrat unicul dosar de candidatură pentru funcţia de preşedinte al acestui for, respectiv candidatura Rovanei Plumb. Întrebat dacă a prezentat în BPN propriul amendment la Statut privind respensabilitatea politică, Ponta a precizat: “Mai am de discutat cu colegii”.

  Modificările la Statutul PSD vor fi propuse de Consiliul Naţional în perspectiva Congresului, care urmează să fie organizat la finele anului, cu excepţia celor privind interdicţia de ocupare a unor funcţii numite de către persoane aflate în diferite faze penale, care vor fi aplicate imediat dacă sunt avizate.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img