Pugiliştii sătmăreni, în sferturi la BuzăuPugiliştii sătmăreni de la AS Olimpia Căuaş şi CS Voinţa se descurcă de minune la Campionatele Naţionale de box juniori care se desfăţoară în această perioadă la Buzău.

Pregătiţi de Marius Stan, Ionuţ Toma şi James Popa la 66 de kg au ajuns în sferturile de finală, după ce Ionuţ l-a învins ieri seară prin K.O pe un reprezentant al celor de la CSM Suceava. Sportivii de la AS Olimpia Căuaş urmează să intre în ring vineri pentru întâlnirile care îi pot duce în semifinale cu sportivi de la CSM Petroşani, respectiv CSM Târgovişte. Dacă cei doi vor trece mai departe se vor întâlni în penultimul act, ceea ce ar coincide, cel puţin, cu o medalie de argint şi una de bronz.

În ceea ce-l priveşte pe pugilistul de la CS Voinţa, Antonio Boja a boxat aseară tot în sferturi în faţa campionului en-titre, component al lotului naţional de juniori, Ionuţ Vălean de la Dinamo. Pe această cale îi spunem La Mulţi Ani şi multă sănătate maestrului Titel Vârlan care pe 9 martie a împlinit o frumoasă vârstă.

Aşadar, pugiliştii sătmăreni sunt cu şanse foarte mari la o reuşită de excepţie, iar o accedere în semifinale ar fi un lucru extrem de important.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts