Reprezentanţii Olimpiei, LPS şi AJF Satu Mare pe lista invitaţilor la România -FeroeMembrii afiliaţi au fost invitaţi să asiste la meciul România – Insulele Feroe, de la Ploieşti, costurile de cazare din noaptea următoare fiind asigurate de către Federaţia Română de Fotbal în Bucureşti, având în vedere că a doua zi va avea loc întrunirea Adunării Generale a FRF. De la Satu Mare vor participa la această acţiune “marca FRF” reprezentanţii cluburilor Olimpia şi LPS şi ai AJF.
Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal, care numără peste 220 de membri, este programată la Casa Fotbalului, la 30 martie.
Preşedintele grupării Farul Constanţa, Aurel Braşoveanu, a declarat că este posibil ca bugetul meciului România – Insulele Feroe, din cadrul preliminariilor CE 2016, de aproximativ 220.000 de euro, să fie mai ridicat tocmai din această cauză.
“Toţi membrii afiliaţi primesc astfel de invitaţii la Adunarea Generală. Transportul este plătit de către membrul afiliat, iar cazarea în Bucureşti e plătită de Federaţia Română de Fotbal. E posibil ca bugetul pentru meciul cu Feroe să fie mai mare tocmai din cauza asta. E posibil ca acest cost să fie mai ridicat pentru că sînt însumate două acţiuni, pare o acţiune comună. Pe 29 martie, fiecare membru afiliat a primit invitaţie să participe la jocul cu Insulele Feroe şi imediat după joc are loc Adunarea Generală”, au declarat surse din cadrul FRF.
Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat, în şedinţa din 5 martie, un buget de 220.000 de euro, stabilit de conducerea FRF pentru partida echipei naţionale a României cu Insulele Feroe, din preliminariile Euro-2016..
Partida România – Insulele Feroe, din Grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa la 29 martie, de la ora 19.00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.
Bugetul total al partidelor cu Ungaria, de pe teren propriu, şi cu Finlanda, de la Helsinki, disputate în toamna anului trecut în preliminariile pentru Campionatul European 2016, a fost de 200.000 de euro.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts