More

    Revin titularii!

    Olimpia8

    Olimpia joacă azi de la ora 11 la Tărlungeni. E ultima etapă a sezonului regulat şi partida pare a fi una fără vreo miză mai ales că elevii lui Csik nu mai pot urca în clasament înaintea play off-ului în vreme ce gazdele joacă fără bani , de dragul fotbalului, şi nici nu se pot gândi la vreo eventuală promovare. Asta chiar dacă au avut un început nesperat de an după ce au reînviat practic din morţi.

    Antrenorul Tibi Csik are la dispoziţie tot lotul. Revin şi suspendaţii Sălăgeanu şi Iuhas iar în primul unsprezece ar putea reveni Onicaş, Villand iar Munteanu s-ar întoarce în banda dreaptă după experimentul de etapa trecută când a evoluat pe stânga în meciul cu FC Olt.

    “Mergem să jucăm un fotbal bun şi să încercăm să câştigăm. Nu e nicio presiune aşa că putem face o repetitive înainte de play off” spune antrenorul Tibi Csik.

    De partea cealaltă, Unirea Tărlungeni continuă să surprindă. La un pas de desfiinţare acum o lună, echipa din Braşov e acum revelaţia anului. Cu jucători ce evoluează gratis , fără o pregătire centralizată, Unirea s-a impus la Pâncota şi Oradea, a remizat acasă cu CS Mioveni şi a pierdut greu la Vâlcea în acest an. În plus şi-a redescoperit golgheterul în persoana veteranului de 39 ani, Brujan.

    “Chiar dacă în tur Brujan a jucat foarte puţin, acum tragem de el şi ne ajută foarte mult. Mă bucur mult că am luat cele trei puncte puse în joc. Am avut şi şansă. Noi am venit după un meci greu, cu Reşiţa, în care nu am reuşit să câştigăm. Mi-era frică de oboseala după acel joc, dar iată că am reuşit chiar să câştigăm. Mă bucur de victorie şi sper să se îndrepte lucrurile şi la noi“, a declarat tehnicianul Unirii Tărlungeni, Dan Bona. După meciul câştigat etapa trecută la Oradea. Acolo unde Poli şi Oli s-au împiedicat…

    Partida va începe la ora 11 iar pe www.radiotimisoara.ro iubitorii fotbalului sătmărean pot afla noutăţi de la toate meciurile acestei runde, inclusiv de la Tărlungeni.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE