S-au desemnat campionii din judeţkarate

Sambata s-a desfasurat la sala de sport a Liceului Teologic N. Steinhardt, sub egida Asociatiei Judetene de Karate Satu Mare, prima editie a Campionatului Judetean de Karate. La start s-au prezentat karateka din localitatile Lazuri, Odoreu, Vetis si Satu Mare. La acest eveniment important au fost prezenti pe linga sportivi, parinti si Magos Robert in calitate de presedinte AJK si dir. marketing AJK, dr.Kovacs Otto.

Arbitrajul a fost asigurat de Anzik Arnold 2 dan (clubul Energy Kardio), Nyesti Csaba 3 dan (clubul Okinawa ) si Magos Robert 6 dan (clubul Samuraiul). Karateka s-au intrecut la proba de kumite individual mixt pe categorii de virsta, dupa regulamentul nou al WKF. Dupa competitie, pe linga premiile oferite de catre organizatori (cupe, medalii, diplome) s-a trecut si la o mica gustare, adica toti participantii au primit pizza si sucuri.

“A fost un campionat greu doarece la aproape toate categoriile de virsta au fost peste 14 participanti, dar sportivii au dat dovada de un comportament demn de un karateka. Totodata de la cei mici la cei mari au luptat dupa un regulament nou de arbitraj unde nu a fost permis contactul. Am fost multumit de prestatia sportivilor de la cluburile participante, a fost un prilej bun pentru a ne testa sportivii inainte de finala Campionatului National de Karate WKF ce va avea loc la Reghin”, ne-a declarat presedintele AJK Magos Robert. In urma acestui campionat se va forma lotul AJK care va participa la Nationale.

Rezultatele campionatului:
– 5-6 ani kumite: 1.Andrei Olosuteanu, 2.Aron Kiss, 3.Andrea Ardelean şi Mate Kovacs.
– 7-8 ani kumite: 1.Darius Ardelean, 2.Vlad Dragos, 3.Denis Ciorba şi Benjamin Anzik
– 9-10 ani kumite: 1.Patrick Circiu, 2.Gabriel Sarba, 3.Patrick Robert Magos şi Mate Takacs
– 11-12 ani kumite: 1.Denis Molnar, 2.Raul Bozintan, 3.Matei Mihali şi Laura Pop
– 13-14 ani kumite: 1.Hanna Lemak, 2.Arnold Konya, 3.Bogdan Trif şi Dora Suba
– +15 ani kumite: 1.Zoltan Kalocsai, 2.Alin Marchis, 3.Armin Vida şi Patrick Grenczer.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts