Să înceapă show-ul!judo

Ultimele pregătiri pentru marele eveniment sportiv din sala Both sunt pe ultima sută de metri. Ieri, la sala Ecaterina Both a fost forfotă mare pentru ca totul să fie aranjat ca la carte. Pentru că astăzi, la Satu Mare se desfăşoară Campionatele Naţionale de judo seniori echipe.

Organizatorii principali, CSM Satu Mare, CS Fuşle Security şi Federaţia Română de Judo au amenajat două saltele, una pentru competiţia feminină şi una pentru cea masculină. Ieri, de la 16.30 la 18.00 actele au fost validate, de la 18.30 a fost programată proba cântarului, după care tragerea la sorţi a concursului.

În ceea ce priveşte echipa CSM-ului din Satu Mare, care anul trecut a cucerit bronzul, a apărut o noutate. Pentru Satu Mare va intra pe tatami un muntenegrean. Este vorba despre Nikola Dasic care va lupta la categoria de greutate 73 de kg. Aşadar, lotul echipei sătmărene pentru aceste Naţionale arată astfel: Cristian Şereş (Unio-CSM) şi Amado Lazea la 66 kg, Remus Lazea şi Nikola Dasic la 73 kg, Marian Halas şi Florin Fuşle la 81 kg, Vasile Fuşle şi Cristian Bodârlău la 90 kg, Ovidiu Pop şi Lorand Samel (Unio-CSM) la +90 kg. Sportivii antrenaţi de Vasile Fuşle sr. şi Marian Halas îşi doresc să cucerească o medalie cât mai strălucitoare, pe teren propriu. Mai ales că în această săptămână judoka s-au pregătit intens, alături de omologi din Germania, la sala din curtea Liceului de Artă.

“Am pregătit în detaliu tot. Spunem că evenimentul va fi de o şi mai mare anvergură şi organizare ca şi openul de veterani pe care l-am organizat anul trecut. Aşteptăm lumea la sală în număr cât mai mare pentru a ne susţine şi sperăm să nu îi dezamăgim“, a declarat Marian Halas.

De la eveniment nu vor lipsi oaspeţi de seamă, în frunte cu preşedintele FR de Judo Doru Ioan Sapta sau secretarul general Alexandru Bălgrădean.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts