Sătmăreni medaliaţi la Naţionalele de tineretJudo1

Campionatele Naţionale de judo tineret (Under 23) de la Oradea au adus o mulţime de medalii sătmărene. Atât judoka de la CSM cât şi cei de la CS Unio au urcat de patru ori pe podium, reuşind să cucerească o medalie de aur, două de argint şi una de bronz.

Performerul delegaţiei sătmărene a fost Eduard Nicolaescu de la CSM Satu Mare, antrenori Marian Halas şi Vasile Fuşle, care la categoria 73 de kg a reuşit să câştige titlul naţional. Dublu legitimat, la CS Unio-CSM, Cristian Şereş (60 kg) a cucerit medalia de bronz.

De la CS Unio, antrenori Doina Czerlau şi Mihaly Terely, Dora Kovacs la 70 de kg şi Mihaela Faur la 78 de kg au devenit vicecampioane naţionale şi medaliate cu argint la concursul de la Oradea. Din păcate Florin Faur (90 kg), tot de la CS Unio, a ieşit din lupta pentru medalii.

Tot referitor la judo, Remus Lazea de la CSM a participat la Cupa Mondială de la Varşovia, acolo unde a reuşit un onorant loc cinci la categoria 66 de kg. În plus, a acumulat puncte importante în clasmentul pentru calificarea la Jocurile Olimpice.

De amintit că la finalul săptămânii, sâmbătă, la sala Ecaterina Both din Satu Mare are loc Campionatul Naţional de judo seniori echipe. Tocmai de aceea, în aceste zile, lotul CSM-ului se va reuni pentru o pregătire comună, în vederea unor evoluţii cât mai bune pe teren propriu. Tot atunci, pe 7 martie, Eduard Nicolaescu va participa la Cupa Europei de seniori din Elveția.

Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts