Sătmărenii iau startul la TimişoaraDe azi şi până pe 28 martie la Timişoara au loc finalele Campionatului Naţional de floretă tineret (U 23). La Bucureşti, aceeaşi competiţie, dar la spadă este în plină desfăşurare. Acolo, la băieţi, sătmăreanul Vlad Mitraşcă nu a intrat în top 30.

Printre sportivii participanți la floretă se numără și opt de la CS Satu Mare. Băieții intră în acțiune azi, cu proba individuală. Pentru clubul nostru vor trage Sebastian Flucuș, Benjamin Bodo, Alpar Bartok și Tudor Surducan. Tot ei vor trage joi în proba pe echipe. Băieții sunt antrenați de Attila File, Eva Lengyel și Arnold Izsaki. Menționăm că anul trecut, Bodo a devenit vicecampion național la această categorie de vârstă, iar echipa CS a ieșit campioană. Vineri și sâmbătă e rândul fetelor să tragă pentru o medalie. Prima dată la indvidual, iar în următoarea zi pe echipe. CS Satu Mare va fi reprezentat de Alexandra Lazin, Adriana Haidu, Andrea Poto și Varga Anett. Anul trecut, cea mai bine clasată sătmăreancă a fost Lazin (locul 9). Fetele sunt antrenate de Simona Surducan, Dan Șuta și Arnold Izsaki.

Din păcate, scrima sătmăreană de la CS se plânge de faptul că banii nu sunt suficienţi pentru a participa la majoritatea competiţiilor naţionale şi internaţionale.
Daniel C.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts