Sec de Murfatlarvolei

Înfrângere fără drept de apel sâmbătă seara a voleibalistelor de la CSM Satu Mare în deplasarea de la Lugoj, în faţa penultimei clasate din A 1. Sportivele antrenate de Adrian Pricop au pierdut cu un “sec“ 0-3: 16-25, 17-25, 20-25.

Deşi a oferit meciuri frumoase la Satu Mare, echipa de volei pare că suferă pe acest final de sezon regulat. Cu două etape înainte de final, Satu Mare practic nu mai poate spera la vreun punct, mai având de jucat azi de la ora 18.00, în avans partida cu CSM Bucure şti iar pe 14 cu Alba-Blaj. Ceea ce înseamnă că Piatra Neamţ şi chiar Penicilina Iaşi pot trece peste şi să trimită echipa sătmăreană pe nouă, înafara play-off-ului. Un rezultat de 3-2, indiferent pentru cine, între Lugoj şi Pt. Neamţ ne face să sperăm că ne vom bate în play-off.

Sigur, nu este o tragedie ratarea play-off-ului, pentru că echipa pregătită de Adi Pricop se află în premieră în prima Ligă, are în mare parte jucătoare tinere şi foarte tinere, iar bugetul, este penultimul ca sumă din Divizia A 1.

După drumul de la Lugoj, fetele trebuie să se pregătească pentru un duel inegal, azi, de la ora 18.00, în sala Ecaterina Both, unde gruparea sătmăreană dă piept cu CSM din Bucureşti.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts