Sentierri câştigă derby-ul cu Young Boysnord-vest-tvA doua etapă a returului Campionatului de minifotbal de la Rania a programat câteva partide interesante. Derby-ul Sentierri – Young Boys FBB s-a încheiat cu victoria vice-liderului, scor 2-1.

Cele mai multe goluri s-au înregistrat la jocul dintre No Name şi colegii noştri de la Nord Vest TV, 16 la număr, scor 12-4 pentru ocupanta locului trei. La finalul partidei, jucătorul Attila Mandi a vorbit despre acest retur şi despre obiectivele echipei. “Vrem să câştigăm fiecare meci şi să ajungem cât mai sus în clasament. Suntem o familie, asta e cel mai important şi sperăm să obţinem o nouă calificare la turneele care vor urma“, a completat celebrul Attila Mandi. Noua achiziţie a Nord Vest TV Ciprian Rebegea, s-a arătat bucuros de faptul că s-a alăturat noii sale echipe. “Mă bucur că am venit să joc aici. La insistenţele prietenului meu Attila Mandi am ales să mă alătur unei echipe frumoase, unei adevărate familii“, a spus Rebegea.
Întrebat cum vede partea a doua a campionatului, organizatorul Adrian Huja vede echipa roş-albastră cu prima şansă la titlu. “Returul a început cu multe goluri, sperăm să o ţinem tot aşa. După primele meciuri îi văd pe Roş-Albaştri favoriţi la câştigarea campionatului, dar mai este mult de jucat. Mai aşteptăm ca Ministerul Tineretului şi Sportului să încadreze minifotbalul ca ramură de sport“, a subliniat Adi Huja (Barthez).
Roş-Albaştri au stat în această etapă dar rămân pe primul loc, podiumul fiind completat de Sentierri şi Nord Vest TV, însă la egalitate de puncte cu Youg Boys şi Frăţia.
Rezultate şi marcatori
Oli 2011 – Fortuna 0-3
Sentierri – Young Boys FBB 2-1
Botoş 2 / Matei
No Name – Nord Vest TV 4-12
Farcaş 3, Stoica / Rebegea 2, Demian 2, Tulbure, Giurgiuman, Pop 3, Mandi 3
Maistorul – Studenţii 4-9
Săveanu 2, Paşca, Ardelean / Moza 2, Maxim 4, Pop 2, Ciorcaş
Oaşu’ – Frăţia 1-5
Boje / Mondoca 3, Dumitrescu, Berinde
Roş-Albaştrii au stat

Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts