Tibi Csik: „Un egal era mai echitabil!”olimpia

Olimpia a pierdut sâmbătă la Tărlungeni, scor 0-1, după un meci în care galben-albaştrii au irosit cele mai mari ocazii . Iar Unirea a marcat la singura şansă , în minutul 41 , la o greşeală a defensivei noastre. Unicul gol a fost marcat de Marin.

Elevii lui Csik au căutat egalarea şi au ratat ocaziile cele mai mari . Forika a fost aproape de autogol la o centrare bună venită de la Munteanu iar Rus a irosit o şansă bună în minutul 72 când singur în şase metri a trimis peste poartă.

“Meritam măcar un egal, dar ăsta e fotbalul. N-am făcut un joc strălucit, iar ei au profitat la maxim de erorile noastre din defensivă”, a spus la final antrenorul Olimpiei, Tibi Csik.

Unirea Tărlungeni continuă să rămână neînvinsă pe teren propriu în actuala stagiune. Şi asta în ciuda problemelor financiare prin care trece clubul braşovean. Se ştie deja că Unirea a fost la un pas de desfiinţare cu o săptămână înaintea primei etape din 2015. Doar ambiţia jucătorilor şi a antrenorului Bona care au acceptat să presteze de plăcere până –n vară ţin practic în viaţă fotbalul la Tărlungeni! Interesant e că Unirea a pierdut un singur meci în acest an, 1-2 pe final la Vâlcea. În rest au bătut la Pâncota şi Bihor şi au remizat cu Mioveni şi Reşiţa.

Olimpia pare în pierdere de turaţie după începutul bun de an. După remiză, 0-0 de acasă cu ACS Poli Timişoara, care a asigurat practic intrarea în play-off, băieţii parcă le-au rămas datori fanilor. 1-2 cu Olt şi 0-1 la Tărlungeni. Au însă şansa de a arăta că pot şi vor mai mult de la acest sezon în play off-ul care începe sâmbătă. Şi începe cu un meci de gală pe „Dan Păltinişanu” cu liderul ACS Poli.

Ca de obicei băieţii din galerie au fost la datorie şi la Tărlungeni. Jos pălăria!


UNIREA TĂRLUNGENI – OLIMPIA 1-0
Arbitru: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti); Asistenţi: Ciprian Iovu (Botoşani) şi Radu Despa (Baia Mare).

Unirea Tărlungeni: Niczuly – Vlăsceanu, Istrofor, Forika, Iaru – Al. Neculai, Dâlbea (cpt.), N. Cristea, Brujan, S. Marin – Chirciu. Rezerve: Dănălache – O. Poenaru, D. Frâncu, C. Pricop, Marcăş, T. Galan, Tatarciuc. Antrenor: Dan Bona

Olimpia Satu Mare: Anca-Trip – D. Muntean, Fl. Mureşan, Heil, Iuhas (cpt.) – Villand( Faur min 68), Onicaş – R. Rus, Sălăgeanu, Selagea( min 59 Bujor) – Mărkuş (Cadar min 68) Rezerve: Şuta – Cadar, Micaş, Svarzkopf, Bujor, Feier, Faur. Antrenor: Tiberiu Csik


cas

Şoimii Pâncota – CS Mioveni 0-1
AFC Fortuna – CSM Râmnicu Vâlcea 0-3
FC Caransebeş – FC Bihor Oradea 2-2
Unirea Tărlungeni – FC Olimpia Satu Mare 1-0
FC Olt Slatina – ACS Poli Timişoara 2-2.


Programul din play-off

Etapa 1 (4 aprilie ora 11)
ACS Poli – Olimpia
Reşiţa-CS Mioveni
Olt-Tărlungeni
Etapa 2-11 aprilie
Mioveni-ACS Poli
Tărlungeni-Reşiţa
Olimpia –FC Olt
Etapa 3-18 aprilie
ACS Poli-Tărlungeni
Reşiţa-Olt
Olimpia-Mioveni
Etapa 4-25 aprilie
Olt-ACS Poli
Tărlungeni-Mioveni
Reşiţa-Olimpia
Etapa 5- 2 mai
Poli-Reşiţa
Mioveni-Olt
Olimpia-Tărlungeni
Returul se reia invers cu programul în oglindă al etapelor 5, 4, 3, 2 şi 1.


 

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts