Trei din trei şi retrogradare evitată!Baschet2

Ajunse la turneul de evitare a retrogradării de la Bucureşti, jucătoarele de la CSM Satu Mare s-au trezit la realitate şi, cu cuţitul la os, au reuşit să câştige toate cele trei meciuri avute în Arena de Baschet.

70-50 cu SCM Craiova, 72-51 cu Rapid şi 68-60 cu CSM Oradea. Sătmărencele Eniko Laza şi Flavia Ferenczi au fost motoarele echipei la acest turneu şi meci de meci au avut evoluţii consistente. Voica, Szmutku, Manta, Levingston , Moraru şi antrenoarea Adriana Pricop au contribuit alături de Eni şi Flavia la succesele din Arena de Baschet. CSM Satu Mare câştigă turneul” celor mai slabe echipe” din Liga Naţională şi evită astfel o posibilă retrogradare din elită! Spunem posibilă deoarece încă nu e sigur pe ce sistem competiţional se va merge de la toamnă în LNBF şi dacă vor fi echipe promovate!

Aflate la final de contract , fetele intră în vacanţă şi rămâne de văzut cu câte dintre ele ne vom mai reîntâlni de la toamnă la Satu Mare. E finalul unui sezon slab salvat până la urmă , în ceasul al 12-lea , de aceste trei succese…

De acum nu ne rămâne decât să urmărim bătălia în patru pentru titlu între Sepsi, Alba Iulia, Târgovişte şi Arad. Şi ne rămâne speranţa ca în scurt timp CSM-ul să umple din nou sala cu suporteri şi să se bată la medalii!
Cristian Stan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts