Trei sătmăreni la C.N. de junioribox

Din 8 şi până pe 14 martie, la Buzău se vor desfăşura Campionatele Naţionale de box juniori. Pe lista participanţilor se vor număra şi trei sătmăreni, de la AS Olimpia Căuaş şi Voinţa Satu Mare.

Delegaţia sătmăreană va porni sâmbătă dimineaţă la drum cu gândul de a cuceri medalii preţioase. Astfel, de la CS Voinţa va intra în ring Antonio Boja (75 kg), antrenat de Titel Vârlan. Iar de la Olimpia Căuaş vor concura Ionuţ Toma şi James Pop, ambii la 63 de kg, sub comanda antrenorului Mihai Stan. Cei trei s-au pregătit intens la noua şi cocheta sală de box de la Voinţa.

“Sportivii au șanse foarte mari să se întoarcă acasă cu câte o medalie. Sunt foarte bine pregătiți, aspirăm chiar și la o medalie de aur. Satu Mare nu a mai avut un campion național la masculin de peste 15 ani. Ar fi o performanță excelentă”, ne-a spus Florin Mulcuțan, secretarul AJB Satu Mare și președintele secției de box de la Căuaș.

Pe această cale, toţi cei mai sus menţionaţi doresc să mulțumească în mod deosebit lui Ioan Vonica, Claudiu Ciorcășel (Hotel Restaurant Melody), Primăriei și Consiliului Local Căuaș dar și lui Ioan Ghere, omul de afaceri şi președintele de la CS Voința, pentru sprijinul acordat în vederea pregătirii şi participării la această competiţie importantă. Iar AJB, alături de cluburile Voinţa şi Căuaş urează, cu ocazia zilei de 8 Martie, La Mulţi Ani tuturor doamnelor şi domnişoarelor.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts