Un avion al Turkish Airlines a ieșit de pe pistă la aterizarea pe un aeroport din Nepal; patru persoane au fost rănite2

Patru dintre pasagerii unui avion al companiei Turkish Airlines au fost răniți miercuri după ce aeronava în care se aflau a ieșit de pe pistă la aterizarea pe aeroportul internațional din Kathmandu (Nepal), au anunțat autoritățile, potrivit DPA.

Avionul efectua cursa Istanbul-Kathmandu, a declarat, pe contul de Twitter, Ali Genç, purtătorul de cuvânt al companiei. El a precizat că unul dintre pasageri a fost rănit ușor.

Unul dintre pneurile aeronavei a explodat în timpul aterizării, iar avionul a ieșit de pe pistă și a ajuns în iarbă, a declarat presei directorul aviației civile nepaleze, Birendra Bahadur Shrestha.

Imagini difuzate de posturile de televiziune turce au arătat operațiunea de evacuare de urgență a pasagerilor pe tobogane, în condiții de ploaie și ceață. Avionul “nu a reușit să aterizeze prima dată, din cauza vizibilității reduse, și a efectuat o a doua încercare după o oră’, a precizat managerul Tribhuvan International Airport. Avionul avea 248 de persoane la bord.

Zborurile interne și internaționale din Nepal au fost afectate în ultimele trei zile din cauza precipitațiilor abundente.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts