Un prim pas spre evitarea retrogradării!!!Vineri după amiază a început în Arena de Baschet din Bucureşti turneul de evitarea retrogradării din Liga Naţională.

În primul meci Rapid Bucureşti a învins CSM Oradea cu 55-41. În al doilea meci al zilei CSM Satu Mare a întâlnit SCM Craiova.

CSM Satu Mare a strâns rândurile după un final de sezon regulat catastrofal. După un prim sfert cedat pe final, 11-14 CSM le-a câştigat pe următoarele trei. Victorie cu 70-50 în faţa oltencelor de la SCM Craiova şi o gură de oxigen luată pentru evitarea catastrofei. Adică a retrogradării din LNBF .

Eniko Laza a marcat 12 puncte dar a ieşit la începutul sfertului patru cu cinci greşeli personale.Ferenczi-14, Pricop-12 , Levington-15, Szmutku- 3 , Moraru-8, Voica-4 Manta-2 au marcat punctele CSM-ului. Şi aşa ne-a mai venit inima la loc… CSM are nevoie de o victorie azi cu Rapid pentru a fi sigură că rămâne şi în sezonul viitor în LNBF.

De la SCM Craiova, sătmăreanca Adina Pop a marcat 3puncte în vreme ce sârboaica Marjia Radovic , până-n iarnă legitimată la CSM Satu Mare a reuşit 12 puncte.

Sâmbătă se vor disputa meciurile SCM Craiova- CSM Oradea de la ora 15,30 şi Rapid-CSM Satu Mare de la 17,45 iar duminică în ultima etapă, CSM Oradea- CSM Satu Mare, ora 12 şi SCM Craiova-Rapid de la ora 14,15.
Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts