Victorie importantă cu Poli II Timişoarahandbal

Încă o victorie pentru handbaliştii de la CSM Satu Mare. Elevii lui Istrate au trecut ieri la pas de Poli II Timişoara şi îşi consolidează locul pentru barajul de promovare în Liga Naţională.

CSM a câştigat cu 38-29, la pauză 18-14, într-un meci în care băieţii noştri nu s-au întrebuinţat prea des, intrând în anumite perioade în jocul adversarului. Oaspeţii au condus în minutul 11 chiar şi cu 7-3, însă echipa noastră a egalat la 7 în minutul 19, iar apoi avantajul sătmărenilor a crescut şi la cabine s-a intrat cu un avans de patru goluri, 18-14.

După pauză s-a jucat cam în acelaşi mod, CSM-ul s-a desprins de fiecare dată când a turat motoarele pentru o victorie scontată care ne menţine pe podium.

“Băieţii au intrat mai relaxaţi după trei victorii în faţa unor echipe de top şi nu au forţat decât atunci când a fost nevoie. Contează că am câştigat, şi la un gol diferenţă ar fi fost tot trei puncte. Ne pregătim acum pentru meciul de la Braşov, care nu se arată a fi unul tocmai uşor“, a spus după meci Nicolae Istrate.

Pentru CSM au marcat Clipea 9 goluri, Morar şi Ungar câte 7 din care trei de la 7 metri, Olah 4, Pop 3, Varga, Cristescu, Mureşan şi Mateş câte două. Portarul Pogynă a avut 9 intervenţii, iar Cioroiu 4, între buturi intrând şi tânărul Cutoi. Au mai jucat Ungar şi Santeiu.

CSM va întâlni aşadar pe 14 martie, în deplasare, Rom Cri Braşov.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts