Victorie pentru locul doi în serie11072451_941823999184452_100184001_n

Singura echipă a CSM-ului care leagă victorie după victorie este cea de handbal. Sportivii lui Nicolae Istrate s-au întors de la Brașov cu cele trei puncte și s-au instalat pe locul doi al seriei B a Diviziei A. Asta înseamnă că o promovare în primul eșalon este mai mult decât realizabilă, iar participarea la barajul de accedere în Liga Națională ar trebui să devină o realitate.

Referitor la meciul de la Brașov cu Rom Cri, handbaliștii noștri au condus de la început și până la sfârșit, abia în minutul opt oaspeții reușind să străpungă pentru prima dată poarta lui Cioroiu (scor 1-4). La pauză, băieții noștri au avut un avans clar, 23-11, iar în repriza secundă, antrenorul Istrate a încercat noi formule de joc. Chiar și așa, echipa sătmăreană a condus și cu 14 goluri diferență, 29-15. S-a terminat 34-26 pentru CSM, o victorie scontată dar care duce echipa pe poziția secundă în clasament. Pentru CSM au marcat Mureșan-6 goluri, Mateș, Clipea și Olah câte 5, Udriștioiu și Cristescu câte 3, Pop, Ungar și Morar câte două, respectiv Varga un gol. În prima repriză portarul Cioroiu a avut nouă intervenții, iar Pogynă patru în mitanul secund, pe teren mai evoluând și Santeiu.

Week-endul următor, handbaliștii de la CSM vor juca pe teren propriu cu HCM Făgăraș, echipă care a învins în această etapă vice-liderul CSM Oradea. În urma acestei înfrângeri a bihorenilor și a victoriei sătmărene, gruparea antrenată de Nicolae Istrate a profitat de rezultate și a urcat pe locul doi al seriei B.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts