Victorii facile ale Olimpiei în faţa băimărenilorjuniori

Etapa a 19-a a campionatului juniorilor republicani a fost una intermediară, disputată ieri. Dacă Olimpia a întâlnit pe teren propriu Electrica Baia Mare, LPS-ul s-a deplasat la Cluj pentru meciurile cu Ardealul, formaţie de top la acest nivel de vârstă.

Pe stadionul Someşul din Satu Mare, juniorii A pregătiţi de Ioan Dragomir au trecut cu 3-1 de Electrica din Baia Mare, golurile formaţiei nostre fiind marcate de Nagy, Nemeş, respectiv un auto-gol.

După această victorie a venit rândul juniorilor B antrenaţi de Dorel Ziman să intre în teren. Şi aceştia au reuşit să se impună, de o manieră şi mai clară, scor 5-1, golurile fiind marcate de Vereş care a realizat tripla, Boje şi Hreniuc.

În ceea ce priveşte LPS-ul, echipa juniorilor A (antrenor Ştefan Gerstenmaier) a fost învinsă de liderul clasamentului, Ardealul Cluj, scor 6-0. De cealaltă parte, elevii lui Dacian Nastai au remizat 2-2, scor înregistrat încă de la pauză.

Aşadar bilanţ pozitiv pentru juniorii sămăreni, care au înregistrat două victorii clare, o remiză şi o înfrângere usturătoare la Cluj, în faţa unui adversar mult mai bine cotat.
D. Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts