Au ieşit “scântei“elite

Meci cu scantei si la propriu si la figurat pe terenul de la Madaras. Cetate Ardud a remizat 2-2 in fata celor de la Turul Micula, intr-un meci presarat cu de toate. De mentionat ca trei dintre cele patru goluri au fost marcate dupa lovituri de la 11 metri. Inainte ca partida sa inceapa s-a facut o confruntare a jucatorilor de catre brigada de arbitri dupa ce Iodi (Cetate), care a primit carnetul de la AJF Satu Mare cu drept de joc, nu a putut evolua pentru ca nu si-a ispasit etapa de suspendare. Iar antrenorii celor doua formatii au stat de vorba, rand pe rand, cu presedintele Stefan Szilagyi pentru ca situatia sa se lamureasca.

A fost un meci in care ceea ce s-a petrecut pe marginea terenului intre Tudor Barbul si Milu Petric a fost de multe ori mult mai interesant decat jocul in sine. Cetate a deschis scorul in minutul 27 prin Sas. Inainte de pauza, in minutul 41 Micula a egalat prin veteranul Patcas care a executat bine o lovitura de pedeapsa dictata in urma unui hent al fundasului Chis. La revenirea de la cabine, acelasi Patcas a dus Turul in avantaj dupa ce l-a invins din nou pe portarul Dan tot in urma unui penalty dictat de centralul Petreus, in urma unui presupus hent in suprafata de pedeapsa. La dictarea celei de-a doua lovituri de pedeapsa in favoarea oaspetilor, spiritele s-au incins, iar antrenorul Tudor Barbul i-a oferit fluierul arbitrului de centru lui Milu Petric pentru a conduce mai departe partida. A venit randul echipei gazda sa beneficieze de o lovitura de pedeapsa in minutul 69, pe care Marius Baciu a transformat-o si a egalat pe tabela. Cetate Ardud a trecut pe langa victorie dupa ocaziile lui Popescu, Blaga si Baciu, ultimul conducand magistral mingea in suprafata de pedeapsa si sutand defectuos peste poarta lui Duca.

S-a terminat 2-2 dupa un joc bun al gazdelor si dupa un arbitraj care a starnit nenumarate nemultumiri. Arbitrii: Gheorghe Petreus, Claudiu Matei, Adalbert Bauer. Observator Alexandru Gherasim.

Cetate: Dan – Roatis, Baciu, Blaga, Sas, Popescu, Anton, Bonea, Lakatos, Danila, Chis. Rezerve: Pteancu, Babos, Talos, Lukacs, D. Anton.
Turul: Duca – Varga, Ciul, Carosan, Bura, Batfalschi, Nemeti, Patcas, Lauran, Mike, Sandor. Rezerve: Bodonyi, Deac, Caba, R. Varga, Z. Varga.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts